Instagram diary oktober + maandje op reis

Ondanks ik eerder in een blog van juni aangaf om naar Canada te gaan reizen, ben ik van gedachte veranderd. Ook was ik te laat voor het aanvragen van een ETA voor Canada.

Als dit artikel online komt dan lig ik nog lekker in bed. Nog even in mijn eigen bed, want dat zal komende maand niet gaan gebeuren. Ik vertrek namelijk vandaag naar Indonesië.  Ik denk dat het vandaag dan toch echt een beetje gaat doordringen wat er gaat gebeuren. Want ik heb het nog niet echt in de gaten dat ik straks een maand door Indonesië ga rondreizen. Maar daar heb ik straks 13 uur lang de tijd voor om aan het idee te wennen en om me voor te bereiden.

Het is de laatste tijd erg rustig op mijn blog en dat zal de komende tijd dus ook nog zo blijven. Ik heb het erg druk gehad met werk (dat zeg ik altijd) en straks heb ik een hele maand geen laptop tot mijn beschikking. Dat wordt dus afkicken. Maar ik hoop wel met een hoop inspiratie en artikels terug te komen zodat ik weer met frisse moed kan beginnen met bloggen. En aangezien mijn oproepcontract per vandaag ook beëindigd is bij een van mijn bijbanen, zal ik het qua werk ook een stuk rustiger krijgen. Jammer natuurlijk, maar ook fijn omdat ik dan echt weer de tijd heb voor mijn blog.

Door de drukte vergeet ik ook soms wel eens om Instagram te gebruiken. Het zij niet veel fotos maar je kan ze hieronder terug zien zodat je een beetje een overzicht krijgt van wat ik zoal doe.

Ik ging nog even bij de kringloop snuffelen en kwam dit knutselboek tekenen. Nu ben ik niet zon knutselaar, maar ik vond het zon grappige titel. Dat spoort me nou niet echt aan om te knutselen ;).

Ook heb nog een avondje geleerd. Vanwege de drukte met werken is het moeilijk om me er toe te zetten, zeker als het echt pittige stof is waar ik mijn kop er bij moet houden. Soms deed ik een poging om te leren, maar merkte ik dat er vrij weinig bleef hangen. Terug uit Indonesië wil ik dit echt weer structureel gaan oppakken, want ik wil natuurlijk wel die diploma!

De tijd vliegt voorbij en deze foto is dan ook weer gelijk van 10 dagen later. Een heerlijk diner bij mijn ouders. Ik kwam s middags al langs en bleef lekker heel de middag hangen en hielp mijn vader in de keuken. s Avonds schoof mijn zus en haar man aan en genoten we van het lekkere eten.

Van chique eten naar veel minder chique eten: tortilla taart. Ik had zin in een vette hap en man wat is dit toch altijd lekker.

Ik had flink wat slaapdiensten achter elkaar en dat breekt op een gegeven moment op. Ik was moe en voelde me niet lekker.  En dan helpt het grijze weer ook niet mee. Terug van mijn slaapdienst (al om 10 uur s morgens) kroop ik lekker op de bank met een pot thee en keek ik wat series terug. s Middags voelde ik me al stukken beter en kwam ik weer van de bank af.

Weer op visite bij mijn ouders waar Logan eten kreeg. Ik gaf haar uit een potje en dat smaakte haar maar al te goed. Mijn zus vond het spectaculair dat ik haar uit een potje te eten gaf (ik moet niets van pakjes, zakjes en potjes weten haha), dus dat moest natuurlijk de wijde wereld in geholpen worden.

 


Het leek me ook al eens verstandig om me in te lezen voordat ik op vakantie vertrok. Van mijn ouders had ik dit boek gekregen voor mijn verjaardag dus begon daar in te lezen. Dat maakte me gelijk enthousiast. Ik hoop dat ik heel wat avonturen mag mee gaan maken :).

Je hebt hem al voorbij zien komen: deze quinoa salade met pompoen maakte ik, lekker!

Maandag kwam ik uit mijn laatste slaapdienst en dan zou ik dinsdag mijn allerlaatste werkdag hebben bij een van mijn bijbaantjes. Dat betekent natuurlijk trakteren en ik had gezegd dat ik zelf taart zou maken. Uiteindelijk duurde het maken van de taartjes me een beetje te lang en ging niet zoals ik wilde. De taartjes bewaarde ik voor onszelf en kocht ik taart bij de Albert Heijn.

s Avonds aten mijn roomie en ik dus zelf een taartje op. Helaas was de bodem niet helemaal perfect. Aan het recept moet duidelijk nog gesleuteld worden.

En dat was het alweer voor de maand oktober. November zal vast een heel ander soort plaatjes opleveren op Instagram (daar ga ik althans van uit). Ik heb onwijs veel zin om er lekker tussen uit te gaan en te genieten van een andere cultuur en mooie natuur en natuurlijk ontzettend te relaxen.

Dat betekent wel dat het heel stil gaat zijn op mijn blog. Misschien dat ik vanavond nog een paar artikels maak met inspiratie van Pinterest, maar verder heb ik geen artikelen klaar staan. Het spijt me zeer, maar daar had ik echt geen tijd voor.  Maar je zult zien dat als ik straks weer terug ben (en dat is altijd zo voorbij) er dan weer allerlei leuke en lekkere artikelen voorbij zullen komen.

Please follow and like us: