Behind the scenes: juni

Alweer een drukke maand voorbij met nog niet echt zomers weer. Maar gelukkig begint het de laatste dagen dan toch echt zomer te worden. Nieuwsgierig wat ik afgelopen allemaal heb gedaan? Kijk dan snel mee.

Travel

Ik begon de maand juni met een weekje vakantie. Ik bracht daarom een bezoekje aan de Swan Market in Antwerpen (super leuk, alleen jammer van het slechte weer toen) en ging op en neer naar Rotterdam. Een van mijn beste vriendinnen woont in Rotterdam en eens in de zoveel tijd ga ik weer op bezoek. Dan kan ik gelijk weer bijkletsen met mijn ex-huisgenootjes uit Zuid-Afrika (wonen ook in Rotterdam). In het begin was ik nooit zo weg van Rotterdam, maar ik begin het steeds meer te waarderen. De stad kwam op mij altijd als kil over. Maar ik leer steeds meer leuke hotspots kennen en kom steeds leukere wijken tegen. Helemaal niet zo verkeerd, Rotterdam.
Verder geen echt ‘reisje’ dus het blijft voorlopig bij dromen.

 

Food

In Rotterdam moeten er natuurlijk restaurantjes bezocht worden. Het vriendinnetje waar ik logeerde liet me kennis maken met een super leuk concept: de Bakkerswinkel. Onwijs lekkere en verrassende lunch recepten. Niet prijzig en een ontzettend leuke sfeer.
Met mijn ex-huisgenootjes ging ik uit eten in de leuke wijk Kralingen. En er was een plekje gereserveerd bij Vicini. Ook een super leuke hotspot: je zit er super leuk en het eten is er heel goed. Ik vond het persoonlijk alleen een beetje rumoerig. Ook jammer dat we niet heel lang konden blijven zitten voor een drankje. Wij zaten aan ons laatste drankje en aan de voorkant van het restaurant waren ze de stoelen al op de tafels aan het zetten. Maar wij waren dan ook de laatste die nog over waren.
Voor de rest was ik weer vooral bezig met gezond eten ook in combinatie met mijn studie. Maar snoepte ik ook regelmatig tussendoor. Maar dat moet ook kunnen. Om vooral het aantal wijntjes niet te vergeten. Dat mocht aan het eind van de maand wel weer een tandje minder. Ik heb nu besloten om (letterlijk) wat meer water bij de wijn te doen. En niet zo letterlijk, want dat is vies. Maar tussendoor in ieder geval genoeg watertjes drinken. Dat vind mijn lever (en de rest van mijn lijf) veel prettiger ;).
Oeps, ik zou alweer vergeten dat ik vorige week ook nog uit eten was: in mijn hometown bij de Griek. De leukste restaurantjes heb ik hier zo goed en wel gezien. En ik kom er geregeld terug, maar op een gegeven moment weet ik niet eens meer wat ik moet kiezen van de kaart. Dus ging ik weer eens ouderwets naar de griek. En dat beviel goed: het eten smaakte prima!

Personal & Blog

De vriendin die ik al eerder noemde, daar haal ik veel inspiratie vandaan. Ze heeft haar eigen bedrijfje nog maar net opgezet en het loopt als een trein. Zij is dan ook diegene die mij stimuleert om professioneel werk van mijn blog te maken. Dit zie ik zelf ook erg zitten. Ik houd me er steeds vaker mee bezig en dit wordt dan ook een serieus plan. Als het goed is rond ik in september mijn opleiding tot voedingsdeskundige af en dan wil ik gelijk grote stappen in professionele richting zetten.
Tegen de tijd dat ik afgestudeerd ben komt er dan ook een blog gericht op een happy & healthy lifestyle. Je kunt dus tegen die tijd rekenen op een nieuwe lay out, visite kaartjes, maar vooral veel nieuwe categorieën en artikelen. Ik zal me nog meer gaan richten op gezonde voeding en daar veel tips en trics voor mee geven. Daarnaast zal ik ook artikelen gaan plaatsen om tips mee te geven voor een bewuster en ‘lichter’ leven. Hoe kan je de beste versie van jezelf worden? Waar jijzelf natuurlijk gelukkig mee bent.
Na het afronden van mijn studie wil ik ook aan de slag als zelfstandige voedingsdeskundige (foodcoach/healthcoach). Het lijkt me super om mensen te kunnen helpen tijdens het afvallen of met andere vragen voeding gerelateerd. Ik wil daar graag een (mentale) steun voor zijn. Dit zal je dan ook terug kunnen vinden op mijn blog.

Allemaal plannen voor over een paar maanden en die zul je waarschijnlijk vanzelf wel zien. Ik wilde jullie hier graag op voorbereiden en ik ben ook erg benieuwd wat jullie mening hierover is. Zitten jullie daar wel op te wachten? En zo ja, wat voor artikelen zouden jullie dan graag willen zien?

Om over al die onderwerpen te kunnen schrijven moet ik natuurlijk ook zelf wel weer aan de slag. Ik heb het sporten dan weer goed opgepakt en ga aan yoga en mediteren beginnen. Ik voel me goed en heb erg zin in de plannen die ik nu gemaakt heb. Ik heb dus zin in de zomer! 🙂

Hebben jullie nog leuke plannen in het vooruitzicht? Wel ben ik nog van plan om in augustus naar Canada te reizen voor de mooie natuur. Ik kwam achter dat je dan een visum voor Canada moet aanvragen. Dus voor iedereen die dit jaar naar Canada gaan, vraag op tijd een eTA aan!

Please follow and like us: